Bez popisku

Stravování

V tématu stravování se významně projevila provázanost s ostatními řešenými oblastmi v projektu UNILEAD (blízká návaznost na odpovědné řešení odpadů, nákupů aj.). Některá opatření tak svým charakterem mohou najít uplatnění v širším rozsahu, než je samotné poskytování služeb univerzitních menz a bufetů.

Navržená doporučení představuje 12 obecných doporučení, 50 specifických cílů a jednotlivých opatření pro české VŠ v šesti hlavních oblastech:

o Strategie (uchopení ve strategických dokumentech)
o Suroviny (nákup surovin do menz)
o Jídelníček (sestavení menu a zdravé vaření)
o Odpad (nakládání s odpady, obalový a potravinový - bio a gastroodpad)
o Provoz (využívání zdrojů v menzách - energie, voda, čistící prostředky)
o Lidé (komunikace tématu „uvnitř“ i „navenek“, kurzy a školení)

ZÁVĚREČNÝ VÝSTUP TÉMATU PLNÉ ZNĚNÍ SADY DOPORUČENÍ SOUHRN PLNÉ ZNĚNÍ SADY DOPORUČENÍ DETAIL

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info